Conservatie

Gerry Martin Project

$ 4,365 gedoneerd door Herpetofauna
2010 - heden Looptijd

Stichting Herpetofauna is altijd op zoek naar internationale partners die de conservatie van reptielen en amfibieen een warm hart toedragen. Één van deze mensen is Gerry Martin, uit India. Zijn inzet is al jarenlang extreem belangrijk voor alle herpetofauna van India en hij staat aan de basis van veel onderzoek naar deze dieren. Stichting Herpetofauna steunt het werk van “the Gerry martin project”.

Inmiddels heeft de stichting een donatie gedaan in de vorm van materiaal voor radiotelemetrie voor de koningscobra en de herplaatsing van andere slangen uit bewoonde gebieden om hun conservatie te garanderen. Gerry organiseert met regelmaat veldwerk excursies. Wij zullen jullie via onze site op de hoogte houden van deze trips. Daarnaast is alles te volgen via hun website; www.gerrymartin.in.