14 mei 2017, 10:00 – 17:00
Zoobeestig

Zoobeestig

De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Toegangsprijs: Kinderen tot 3 jaar: Gratis,  Kinderen van 3-12 jaar: 5,00 €, Volwassenen: 7,00 €

Doelgroep: Jong en oud.

Zoobeestig is een nieuw evenement in Nederland. Het wordt gehouden in de Broodfabriek in Rijswijk. Het is een evenement voor liefhebbers van huisdieren, buitendieren en parkdieren. De organisatie belooft een dag vol plezier, educatie en fascinatie. U vindt hier onder andere katten, honden, fretten, vogels, reptielen, paarden, schorpioenen, knaagdieren enz.

Als Stichting Herpetofauna zullen we hier de mogelijkheid aanbieden om kennis te maken met diverse reptielen en amfibieën. U kunt deze bewonderen in een terrarium of op gezette tijden hiermee op de foto.  Ook zullen we een aantal leuke kinderactiviteiten bij ons hebben die voor een kleine donatie aan de stichting gespeeld kunnen worden. Daarnaast geven wij informatie over de conservatieprojecten die wij steunen en verkopen wij verschillende materialen die gerelateerd zijn aan reptielen ten behoeve van deze projecten.

Voor meer informatie: http://www.zoobeestig.com/