Beurs
Vivarium

Vivarium

Beursfabriek, Symfonielaan 5, 3438 EW Nieuwegein

Toegangsprijs: Kaarten alleen te koop aan de kassa voor 10 euro.  Kinderen t/m 6 jaar gratis.

Doelgroep: Jong en oud!

Vivarium is ieder jaar weer een bijzondere koudbloedigenbeurs. Wij van Stichting Herpetofauna spreken eerder van een evenement voor jong en oud. De vivariumbeurs is in onze ogen de perfecte plek om de hobbywereld te ontmoeten en kennis te maken met verenigingen, bedrijven en hobbyisten uit de terrarium-, paludarium- en aquariumhobby.

Als Stichting zijn wij weer aanwezig op dit fantastische evenement en bieden wij verschillende activiteiten aan. Zo kun je op gezette tijden kennismaken met een reptiel en als je wilt ook op de foto. Ook vertellen wij over het werk wat we doen en welke dieren hierbij geholpen worden! Aanwezig is informatie over onze conservatieprojecten en niet geheel onbelangrijk ons schildpaddeneducatieproject wat wij kosteloos aanbieden aan basisscholen.

Daarnaast is er een mogelijkheid om leuke cadeau artikelen gerelateerd aan reptielen en amfibieën te kopen.

Voor meer informatie: http://www.vivariumbeurs.nl/