Beurs
25 juni 2017, 10:00 - 17:00
Terraria, Dierenpret en Exoknaag

Euretco Expo Center Houten, Meidoornkade 24, Houten

Toegangsprijs: Volwassenen 10,00 euro, Kinderen 5 tot 12 jaar en 65+ 6,00 euro, Kinderen tot 5 jaar gratis

Doelgroep: Hobbyisten, geïnteresseerden in reptielen en amfibieën, jong en oud

Op deze beurs zijn wij als Stichting Herpetofauna aanwezig om leuke cadeau artikelen te verkopen gerelateerd aan reptielen en amfibieën.  Ook geven wij informatie over onze Stichting en de conservatieprojecten die wij steunen.

Op de beurs verder is er mogelijkheid tot het aanschaffen van een reptiel of amfibie, voedseldieren,  terraria gerelateerde producten, of andere terraria benodigdheden. Ook is een bezoek aan exoknaag en dierenpret inbegrepen bij de toegangsprijs. Hier kunt u diverse verschillende diergroepen bewonderen en ook materialen voor de dieren aanschaffen, zoals voedsel, bodembedekking, kooien en accessoires.

Zie voor meer informatie: http://www.vhm-events.com/