Beurs
20 & 22 februari, 11:00 – 18:00
Huishoudbeurs

Huishoudbeurs

RAI Amsterdam. Wij zijn te vinden in Hal 7 Family & Fun, bij de Lifestyle for Pets stand 7.306

Toegangsprijs: 19,50 euro per persoon, kinderen 5-12 jaar: 5,50 euro

Doelgroep: Familie evenement

De organisatie noemt de Huishoudbeurs het gezelligste dagje uit! Het is daarnaast ook een heel divers dagje uit. Allerlei nieuwe en oude ontwikkelingen in de meest uiteenlopende gebieden kunt u bewonderen, proeven, proberen en kopen tijdens de Huishoudbeurs.

In de RAI zijn verschillende gebieden terug te vinden die elk hun eigen thema hebben. Zoals Food & Drinks, Fashion & Beauty, Home Sweet Home, Happy & Healthy en ook Family & Fun. Hier vindt u dan ook onze Stichting terug bij de stand van Lifestyle for Pets.

Als stichting zullen we aanwezig zijn met diverse reptielen waarmee u kennis kunt maken. Ook is er de mogelijkheid om leuke cadeau artikelen gerelateerd aan reptielen en amfibieën te kopen. Onze vrijwilligers zullen ook informatie geven over onze werkzaamheden en conservatieprojecten.